NORMANDSKÝ KVĚTÁKOVÝ KRÉM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 


Francouzská kuchyně.

INGREDIENCE: 1 velký květák, 8 dl vývaru z hovězího masa a morkových kostí, šálek mléka, 2 žloutky, 35 g másla, pepř, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Květák očistíme a uvaříme v osolené vodě. Zbytek této vody přilijeme k vývaru a do připravené tekutiny propasírujeme měkký květák. Povaříme asi 8 minut a přilijeme 2/3 dávky mléka. Znovu krátce povaříme, odstavíme, vložíme máslo a vmícháme žloutky rozšlehané ve zbytku mléka. Polévku podle chuti dopepříme a dosolíme.



NORMANDSKÝ KVĚTÁKOVÝ KRÉM NORMANDSKÝ KVĚTÁKOVÝ KRÉM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1339 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz